opc_loader

Wensenlijst

Artikelen

Ruilen & Retour
De Hapjesplank besteedt veel aandacht aan de artikelen en de bezorging van de artikelen. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent met je aankoop. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

Gedurende deze termijn mag je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij je daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je, of een aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als jein één bestelling meedere goederen met verschillende levertijden hebt besteld verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen. 

Om een artikel retour te sturen kun je een retourverzoek indienen. Dit kan eenvoudig door in je account bij de bestelling te klikken op 'retour aanvragen'. Mocht je hierbij problemen ondervinden dan kun je ons natuurlijk ook mailen via info@dehapjesplank.nl.

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. 

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 - €8,60 (binnen Nederland) zullen bedragen.